Edit Content

meny

Restaurang Varberg

Söker du en restaurang i Varberg? Välkommen till Varbergs Ölhall! Även om ölen är det vi brinner mest för så är vi faktiskt kapabla att ha två tankar i huvudet samtidigt och mat ligger oss självklart också varmt om hjärtat. Det viktigaste for oss är att maten vi serverar är riktigt jäkla god och därför kan du hitta allt från gamla välkända klassiker till nya experiment som våra kockar knåpat ihop på menyn. Om andan faller på kan det hamna både långkok och egenrökta grejer på menyn. För de fullvuxna finns det också alltid minst ett tips på en bra öl som passar till. Eftersom vi vill att alla ska hitta något gott att äta hos oss så har vi självklart en barnmeny för våra yngre gäster. Ett måste för dryck och matälskare i Varberg.

Det går bra att boka bord via vår hemsida för upp till 9 personer. Är ni fler så skicka oss gärna ett mail till info@varbergsolhall.se eller ring 0340-102 36 så ordnar vi ett bra upplägg för er.

Ölprovning Varberg

Öl måste ju vara människans bästa uppfinning någonsin! Den är dessutom den äldsta kända alkoholdrycken och har producerats i över 7 000 år. Med så ång tid i ryggen så finns det såklart oändligt mycket att lära sig för den som vill. Vår ölprovning är en hyllning till denna uråldriga dryck där vi går igenom dess historia och många olika varianter av öl. En liten ölskola helt enkelt. Under kvällen introduceras och provas ett brett urval av olika öl, från det ljusaste till det mörkaste. Under provningen får du information om varför skillnader på de olika ölen uppstått, hur de bryggts samt en hel del om ölets historik och geografi. Du får även kunskap om hur man lämpligast kombinerar öl med mat, en ovärderlig kunskap om du frågar oss! Välkommen till en minnesvärd upplevelse tillägnad denna tusentals år gamla dryck.

Måndag 16:00 – 22:00
Tisdag 16:00 – 22:00
Onsdag 16:00 – 00:00
Torsdag 16:00 – 00:00
Fredag 15:00 – 03:00
Lördag 12:00 – 03:00
Söndag 12:00 – 22:00